onsdag 23 november 2011

Här är lite av de jag hunit med idag hemma

Nu tänker jag börja jul dekorera

Är helt slut efter den här dagen. Först lite shopping med mamma på morgonen sen följde hon med mig till läkaren. Efter de hem i 10 min hämtade bilnycklarna åkte till apoteket sen och handlade lite mat hem.

Så jag kommer hem  helt slut och halvt gråtfärdig sätter mig en stund vid datorn för att sen komma på att oj de är första advent på söndag. Så jag upp och börjar tvätta fönster och byta gardiner i köket. Sen var jag verkligen verkligen slut dog en lite stund på soffan åt middag som min underbara man hade lagat när jag vaknade inte nog med de så hade han städat upp allt i kaoset som jag skapat efter mitt gardin anfall.

Jag är en sån där som ska göra allt på samma gång inget ska upp innan första advent granen ska upp typ dagen innan julafton och samma sak med tomtar och så.

Men i år nej inte en chans jag smäller upp allt på samma gång här och de av  5  olika andlednigar

Nr  1. Benjamin har blivit alldeles för stor för att lura att tomten var här när vi sov och satte upp granen.
Älskade verkligen hans min på julaftons morgon när han kom upp och de stod en glittrande gran där som lös och tomtar överallt och jag sa ojj tomten måste varit här när vi sov.

Nr. 2. Jag har insett att jag inte är super kvinnan jag orkar inte allt utan tar lite varje dag nu tills de är klart och i ju för sig som jag mår så kan jag vara glad om de blir klart innan jul. =)

Nr 3. De känns som tidig vår vart är jul känslan inte här i alla fall. Så då får jag väl skapa lite själv glömmer snart bort att de ska köpas julklappar om jag inte får lite julkänsla

Nr  4.Jag håller på att bli förkyld för 9 gången i år och blir jag de kan jag säga hej då till 4 veckor eller helt enkelt få något gjort nu.

Nr. 5 Jag har ju startat den här bloggen och jag vill ju självklart dela med mig av våran jul stämning i hopp om att inspirera någon annan.

Hahah ja de var väl de jag lägger ut lite bilder vart efter och de kommer ligga under  julpyssel.