fredag 11 november 2011

Jag är bara tvungen att skriva de här också.

Jag har just dansat 25 min zumba igen jag köpte de här spelet till nintendo wii finns ju för alla på allt från dvd till kurser ute.
Jag har varit den här lite halv lata  människa i  ju för sig inte bara lat jag har ju en hel del andra saker som talar i mott mig och träning. Men lite var de mitt lata jag som talade också efter som jag gnäller när jag ska behöva gå till bilen.
Ja men i alla fall Zumba var de jag köpte de här spelet för en 14 dagar sen kanske.
Jag älskar de jag känner mig så levande när jag dansar Zumba och jag hoppas verkligen att min kropp orkar med jag behöver de här för fler andledningar en att jag har en hel del kilon som ska bort. Helt enkelt så känner jag mig mer levande.

En lite hylla

Kanske inte så rolig men den passar bra i min son,s rum bara en vanlig hylla också den från ikea tror jag betalade 129 kr och dom finns ju i massor färger storlekar och modeler.


Men så blev i allla fall hans hylla som vi satte upp ganska nyligen

så här blev våran nya tvbänk som igentligen inte är en tvbänk

Jag och min man jagade tvbänk på ikea men ingen föll mig riktigt i smaken och de kändes som alla föll min man i smaken. Hihi vet inte om de var bara för att han vill få komma hem som han kastade sig över alla tvbänkar han kunde se.


I alla fall så blev de ingen tvbänk en då till slut utan de blev ett avlastningsbord men också från Ikea den heter boksel och kostade 1495 kr den finns i fyra olika färger länk kommer nedan.Vill bara varna den är inte gjord som tvbänk så jag fick andvända sticksågen och de var lättare sakt en gjort men var endå nöjd i slutändan.
Så ett litet tips om du inte kan hitta någon bra tvbänk heller
http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/70207318/

fick sova ett par timmar ialla fall

Nu är jag vaken sen någon timme tillbaks.

Jag ska snart ta och dans lite zumba tänkte jag.

Efter de ska jag åka och handla lite med min farmor.

Imorgon ska vi fira fars dag en dag förtidigt men min äldsta syster fyller år på söndag.

Jag hade tänkt att baka något roligt till papporna =)

så bilder på de kommer upp till kvällen eller imorgon.