torsdag 10 november 2011

daxs att sova kanske

Nu står min klocka ialla fall på 06.55 vet inte varför de visas en anna tid för inlägget men ialla fall ska upp om två timmar så jag kan ju vara glad om jag får sova dom två timmarna i alla fall.

De blev maräng kakor

Maränger är underbara så lätta att göra ( MEN INTE ALLTID NEJ)


hahah de började bra tills min elvisp helt plötsligt bestämde sig för att gå och dö. =( mina händer är tyvärr inte så bra att andvända så de blev inte den där tjocka smeten som de ska bli så ja de blev en form av maräng kakor i stället men sådana små choklad saker i som jag aldrig kan komma på namnet på =)

hästbajskakor

Hahaha.. jag bakade dom här kakorna med ett lånat recept som jag sedan gjorde om de är choklad kakor med vitt choklad i dom är lite mjukare en vanliga kakor vilket passar mig bra =)


Jag läger stolt ut en bild på mina fina kakor på FB. och får många komentarer men den bästa var helt enkelt de ser ut som hästbajs jag dog av skratt därför heter dom nu mer hästbajs kakor =)


(tyckte att jag kunde ta mig friheten att döpa om dom efter som jag har gjort om receptet så pass mycket)

mamma,s trädgård

Jag hoppas att mamma inte har något i mott att jag lägger upp dom här undrbara bilderna från mamma,s trädgård.

Mamma har själv designat den här underbara fontänen och allt runt den den är gjor med hjälp av hennes man. ovan för finns en paviljong med en soffgrupp så man kan riktigt njuta av att sitta och titta på den här underbara platen



Champ

Här har vi Champ han är min bebis ett riktigt mysspojke som älskar att vara nära.

Lola

Känner att mina hundar också måste få vara med =) De här är Lola en riktigt underbar tjej som kan göra allt för lite godis =)

mina köks gardiner

Fick de här underbara tyget av min mamma och jag var ju bara tvungen att andvända de. Och helt naturligt fick de bli ett par köksgardiner då jag  har tapitserat i silver och svart i köket kommer lägga ut bilder på de senare. Men ialla fall så här blev mina köksgardiner.

Så här blev gardinerna till hans rum.

Kanske inte världens bästa bild. Jag delade tyget på mitten om man säger så som man ser på bilden =)  ville verkligen få med mönstret hade kunnat gjort två längder i stället men då hade de blivit väldigt rynkat och då hade man inte sätt motivet på så jag tänkte panel i stället men inte så smalla som panel brukar vara. mer information om de här tyget finns under kuddfodral till sonens säng.

De andra kuddfodralet

De här blev de andra kuddfodralet tyget kommer från min mamma så jag vet tyvärr inte vart de är köpt. Tyckte att dom två kuddarna passade varandra perfekt så jag blev verkligen nöjd.

kuddfodral till min son,s säng

sytt två kuddfodral till min son. med gardiner som de också finns bild på de vita tyget kommer i från Ikea och är köpt i oktober i år tyget heter  charlotta teckning och kostar 49 kr Metern  länk finns nedan http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/40173372/

Jag köpte också två lite störe inne kuddar på ikea som jag har andvänt och de syns ju också på bilden men de är en smak sak så klart.
 
 
 

Halloween lyktor

här är dom igen + ett par till men ja ni ser ju på bilden =)

Halloween lyktor

Min son fick ha en Halloween fest hemma och jag tyckte att jag måste göra något själv så de blev några spökliga lyktor dom röda är målade med fönster fär och den ena har små svarta fladermös på och den andra röda har jag skrivit booo på med en självlysande färg lyste upp ganska mysigt i mörkret.
Den vita är gjor med bandage och ögonen är gjorda med sönder klipt ballong och färg. den iden är lånad.

Hej

Hej Mitt namn är Linda.
Jag startar den här bloggen med min mamma.
Vi är båda mångpysslare.

Jag börjar med att berätta lite om mig själv så får min mamma berätta om sig när hon känner att hon vill.

Jag är 31 år idag och blir 32 i januari.
Jag är gift och har en son på 14 år en dotter på 20 år som då inte är min biologiskt men min i hjärtat och två hundar
Vi bor i en lägenhet som jag älskar att fixsa. tröttnar fort på saker hemma och vill gärna göra om ofta.
Jag är idagsläget sjuskriven på heltid och har 8 olika diagnoser som jag inte tänker gå in på nu men de är helt okej att fråga om du undrar om något.

Efter som jag är hemma på heltid och har kommit på att de faktiskt inte är så roligt som man kan tro så har de blivit en hel del pyssel helt enkelt.
¨
Jag bakar gärna allt från godis, bröd , cupcakes ja de mesta och jag kommer lägga upp recept och bilder på både lånade recept som egna.

Jag har också kommit på att jag älskar att sy så nu har jag fått låna mamma,s symaskin i hopp om att snart få en egen., Så lite sy saker från mig kommer också komma men jag varnar er de är fortfarande på nybörjar nivå, men man måste ju börja någonstans. Mamma där imott är riktigt duktig sömmerska.

Jag gör egna kort och har en förkärlek för att slå in presenter och julklappar så jag hoppas verkligen ni kan få lite insperation där.

Ja sen kommer de nog en del konstiga saker ibland också som inte har så mycket med ovanstående att göra. <3

Jag hoppas att jag och min mamma ska kunna inspirera något med de vi gör.


så de mesta här kommer handla om pyssel så klart men ni kommer säket också få läsa en del om mitt liv som mamma, fru, sjuskriven mm. 

Jag är både en ung mamma och nu även mamma till en tonåring, och som sakt sjuskriven. Jag har inga svårigheter att prata om något av de så har du några frågor eller så så bara fråga på så ska jag göra mitt bästa för att svara antingen här på bloggen eller via mail.
jag har även som kanske syns dyslexi, så om de blir konstigt ibland så är de säket därför. =)

Ja de var lite om mig elle ja lite å lite *ler*